diumenge, 22 d’octubre del 2017

L'amor es cerca o es troba?


                                                                             Liva

Què és el realment important, cercar o trobar l’amor? Al llarg de la nostra vida et centres en buscar a la «persona ideal», aquella que creus que és la teva «mitja taronja», la que està feta a mida per tu, una amb la qual compartir totes les idees, gustos i pensaments, en definitiva , no busques una persona sinó un ideal.
Això et crea frustració constant i progressiva, ja que cadascú és tan únic que és impossible trobar a algú que compleixi tots aquests requisits inabarcables.
L’amor no es busca, es troba, ja que aquest no és una persona, no és un cos material, tangible, l’amor és sols una paraula que intenta explicar més de mil sentiments i pensaments.
Amb cada persona pots sentir un tipus d’emocions, pots experimentar unes sensacions , ja que cada amor és diferent perquè aquest no és més que la relació d’estima i afecte que crees juntament amb una altre persona.
L’amor el pots trobar en moltes persones diferents, de maneres úniques, indesxifrables i potser sense una semblança entre tots els experimentats, però pots arribar a aconseguir-ne la mateixa «qualitat i quantitat» de mil maneres diferents.
En definitiva, no existeix una sola persona , no existeix un únic tipus d‘amor, no el busquis. Crea’l . Troba’l. L’experimentació, creativitat i respecte faran que gaudeixis , juntament amb l’altra persona, d’aquesta definició tan pròpia que heu trobat per l’amor.