dijous, 1 de novembre del 2012

59. Per què no podem controlar el temps?


:  Itsas

1 comentari:

IES LLOMPART ha dit...

Moltes vegades ens agradaria poder controlar el temps per aconseguir una perfecció total i poder recordar a persones estimades, reviure els moments oblidats. Per poder rectificar els nostres errors o oblidar els mals records.
Tots els adults volen tornar a l’ infantessa, no tenir els problemes ni responsabilitats i els nins volen ser majors perquè no saben les responsabilitat que té i així tenir més llibertat. La gent gran vol també ser infant per poder sentir las despreocupació, motivació i il•lusió dels records infantils.
En aquesta fotografia hi ha quatre elements:
Un rellotge que simbolitza el temps que ens agradaria controlar, una joguina que representa s’ infància, una flor que expressa la joventut i es bastó que fa referència a la darrera etapa de la nostra vida, la vellesa.
Trop que en veritat no hi ha etapes millors ni pitjors que depenen de cada persona de com hagi viscut la seva infància, la joventut i la vellesa.
Crec que poder aconseguir controlar el temps ens ajudaria a poder mantenir una felicitat més duradera i constant perquè podrien reviure els bons moments dels nostres bons records. Pens que tots tendríem que viure el moment sense preocupar-nos tant del que succeirà en el futur i donar prioritat a la nostra felicitat i així aconseguirem els bons records, perquè no podem controlar el temps.