dilluns, 25 d’octubre del 2010

009- Fins quan durarà?

AUTOR: Cabaneter

2 comentaris:

IES LLOMPART ha dit...

Un pi centenari que les ha vist de tots colors, moments bons i moments difícils, sol, pluja, vent, tempestes... i tot hi així encara aguanta. Però fins quan? Amb aquest exemple no hem refereixo simplement al medi ambient, a la nostra flora i a la nostra fauna, que ja estan prou amenaçats, sinó a tot en general. Quant temps durarà el mon tali com el coneixem? Nomes pensa’m en el present, millor dit, els qui tenen el poder nomes pensen en el present (i en omplir-se les butxaques) mentre ens anem condemnant poc a poc. El petroli s’esgotarà, les temperatures ascendiran i el nivell del mar pujarà? Segons ells no, no hi ha cap problema. Tant se’ls en fot, tanmateix quan passi ja seran morts o en un lloc segur. I nosaltres que podem fer? Mirar com el nostre planeta, la nostra llar, la nostra casa i la de tots nosaltres està en perill? Hi ha molta gent que esta conscienciada, però si no fem res es com si no existíssim. Hi ha molts altres problemes apart d’aquest, però si no fem un pensament ens condemnarem a la destrucció. El temps passa...

Anònim ha dit...

1. ``no hem refereixo simplement al medi ambient, a la nostra flora i a la nostra fauna´´ LA FLORA NO ES NOSTRA I LA FAUNA TAMPOC. Aquest es un pensament molt egoista. L'èsser humà no poseeix el planeta terra, sino que forma part d'ell.

``Nomes pensa’m en el present, millor dit, els qui tenen el poder nomes pensen en el present´´ HI HA PERSONES MOLT IGNORANTS QUE TAMPOC ELS IMPORTA EL QUE PASSARÀ. Jo crec que no només son els que tenen el poder, que he de dir que tenen el poder perque nosaltres obeïm, sino també aquelles persones que els importa una merda els altres, aquelles persones que discriminen alguna cosa, aquelles persones que, per posar un exemple, es gasten milions en coses inútil, sabent que hi ha persones que viuen en la misèria, no tenen casa, no poden menjar i estan morint-se.

Si no sabem respectar-nos, entre les persones, pensant que el planeta es nostre, no respectarem el planeta terra...