dissabte, 23 d’octubre del 2010

004 Realment som lliures?

AUTOR: Gian Domenico

2 comentaris:

IES LLOMPART ha dit...

Avui en dia, és difícil dir que som completament lliures. Hem de seguir normes i regles, que no ens deixen actuar com volguéssim, estam restringits pel govern i, en general, el sistema polític. Una causa de la nostra llibertat limitada són els prejudicis que tenim dels altres, i també els que ells tenen de nosaltres. Al primer cas, no podem pensar lliurement perquè tenim el prejudici, i, en l’altre, no podem arribar al nostre potencial per el que pensen els altres de nosaltres. Finalment, s’ha de dir que sense límits, no hi ha llibertat i, per això mai serem completament lliures.

Anònim ha dit...

esos límites, son o por puro sentido común o por respeto hacia los demás, que digo yo...si todos nos respetaramos y tuvieramos lo básico y necesario con un reparto equitativo para vivir como lo que es una casa en condiciones, comida y educación, no tendriamos motivos para jodernos los unos a los otros

esta frase no es mia pero no me acuerdo de quien es, dice: La tierra nos ofrece recursos para todos, pero no para la avaricia de algunos.