dissabte, 21 d’octubre del 2017

Suïcida covard o suïcida valent?


El suïcidi per a molts és una forma de poder acabar amb tot i poder alliberar-te dels problemes o el que la vida comporta. Els que ho veuen des de fora i no han tengut mai obstacles en tot el que duen de vida, pensen que el suïcida és un covard o simplement algú amb problemes mentals però, realment és així?
Has pensat el difícil que és arribar al punt de creure que és millor suïcidar-te abans d'afrontar els teus problemes? Creus que és de covards tirar-te d'un edifici? Has reflexionat el que és votar a uns 100 metres i imaginar tot el mal que sofriràs si sobrevius quan arribis a terra? Val la pena dir, que has de tenir molt coratge per llevar-te la vida, però, i els que afronten els seus problemes per molt complexos que siguin, això no és difícil? No és difícil superar l'assetjament escolar? No és difícil superar la mort dels teus familiars?
Encara que no ho pensem, tirar endavant després de les barreres que et posa el destí, a vegades comporta un gran sacrifici, però molta gent n'ha pogut superar, d'es d'un acomiadament, fins a afrontar la mort d'un fill, el què ens pot donar a pensar que tothom pot superar-ho.
Per contra, sempre hi haurà gent que veu més fàcil el suïcidi, però, tristament, és una cosa molt personal i que no ho pots reflexionar fins que no arribes a n'aquests moments tan complicats...

PSEUDÒNIM: Yusicrist