dissabte, 21 d’octubre del 2017

Que son els cercles?


Que es un cercle? Generalment coneixem el cercle com una figura geomètrica, una línia circular, que cada cert període aquesta línia torna a passar per el mateix punt, una i una altra vegada. I esque els cercles estan per totes parts, des de els petits àtoms circulars amb els seus electrons circulars, dibuixant cercles damunt altres figures circulars, fins als grans planetes circulars fent cercles damunt les estrelles, que també són circulars.

Sense mirar tan enfora i siguen un poc subjectiu també els podem percebre en la forma de organitzar la nostra vida. Imaginem un dia meu normal, despert vaig a l’escola, torn a casa, entren, estodï i vaig a dormir i al dia següent igual. Ara imaginem un any, un curs escolar en el que comences sense fer res, i acabes estodiant dia si dia també i despres tens un període de descans per a contiunuació començar una altra vegada. Els nostres horaris i calendaris, segons, cercles que formen altres cercles, que aquests en formen d’altres i més i més.

Les persones feim voltes damunt cercles, però es que cada volta te uns canvis i progresions que la fan diferent i alimenten les nostres ganes de seguir en aquests cercles . Aspiram a evolucionar, a aprendre i a cercar dins els cercles els moments mes feliços, aquells moments que se surten dels cercles i ens fan apreciar la vida.

Pseudònim: El cercle.