dilluns, 2 de novembre del 2015

Perquè seguir el convencional?

 


Perquè hem de fer sempre els que la gent espera de nosaltres? Qui decideix que és el correcte? I sobre tot, que és el correcte? Perquè la societat ha de manar sobre la manera de viure la nostre vida?

La majoria de la societat neix amb el pensament de que hem d'estudiar, per tenir una bona feina, una família, una casa,un cotxe… be en definitiva el que es consideraria com una vida perfecta però això vol dir que una persona al vint anys si decideix deixar el estudis i partir a veure món o un amb quaranta deixa el seu treball per anar a fer de voluntari a una ONG no estan vivint una vida perfecta?

En el món hi ha diferents cultures i cada una d'elles té el seu prototip de vida perfecta, està clar que hi ha coses que seran igual però també n'hi ha que a una societat serien impensables mentre que en una altre serien el més normal.

Jo crec que avui en dia sortir-se del convencional es molt més fàcil ja que hi ha molta més informació, i que la vida es molt curta com per anar vivint-la com volen els altes.

I perquè jo no em puc menjar la sopa amb ganivet i forquilla?

 MV