dimecres, 31 d’octubre del 2012

32 - I després, què?

Steph

1 comentari:

IES LLOMPART ha dit...

I ara què? Després de tants d'anys viscuts, tantes emocions, tanta feina, tantes llàgrimes vessades, arriba el final i ni te'n adones. Ara que tot ha acabat que queda? Queda el record, les dolentes i bones accions, el pasat, persones dolorides i alguns objectes personals. Però, i de l'ànima, els sentiments i aquella brillantor dels ulls que demostraven vida què s'en fa? On van a parar? Es quedaran tancats baix terra amb els nostres cossos immòbils i sense vida o els cremaràn i quedaran amb les nostres cendres dins un pot? O bé, aniran on eren abans de nèixer, el que ens fa pensar que el que havia abans de nèixer és el mateix que ens espera després de morir. No ens va fer mal abans i no farà mal ara.
Realment la vida que ara duim està inspirada en la mort, aquesta és la que ens fa veure que cada una de les nostres vides és única, diferent a totes les altres i és la mort la que ens fa treballar i esforçar-nos per resistir-la a ella mateixa.
Nadons morint res més nèixer, nins morint mentre lluiten per seguir aquí, joves morint d'alguna bogeria, adults morint d'un accident, ancians morint de cansament, i ell morint d'una enfermetat que l'ha fet oblidar qui era i tot això que havia viscut.