diumenge, 6 de novembre del 2011

098 Qui soc?

1 comentari:

IES LLOMPART ha dit...

Soc la mateixa persona que quan passa per davant d'una tenda de mòvils és inevitable que entri per comparme'n un d'última generació encara que el que tenc ara me vagi completament bé. Soc la mateixa persona que quan passa per davant d'una persona tirada al carrer sense tenir on viure, ni el mira. Soc jo, el que l'ignora. Soc jo el que ni tan sòls es demana perquè viu així, si vòl ell o es pel destí. Soc la mateixa persona que ignora moltes situacions que ens rodetgen perque pens que mai em podrà passar a jo. Soc jo. Ignorant la realitat. Ignorant que lo que està patint avuí una persona, demà ho podrè patir jo.
Estic assegut a l'autobus. Estic escoltant els meus pensaments. Estic demanant-me preguntes i més preguntes... Quí eligeix com som? Quí em fa ser jo? Qui soc? Qui ets? Qui és ell? Ës com si fossi per un camí oscur, totalment oscur, caminant, però sense veure res, sense saber on vaig, sense saber que em trobarè... Cada pas que donc és una goteta de llum que cau sota el camí. Cada pas que donc, és llum que il•lumina la meva trajectòria. A cada pas, s'il•lumina algo que em permeteix la gran satisfacció de descubrir algo nou.
I em torn a demanar, Qui soc? Soc jo, l'èsser humà. Soc jo, qui decideix qui soc. Soc jo, qui em fa ser jo. Soc jo, qui ha elegit caminar per aquest camí. Soc jo, qui elegeix les meves decissions. Soc jo, avuí, demà i sempre. I cada gota de llum que cau al meu camí, cada cop que s'il•lumina algo nou, és com si estiguès tornant a nèixer. Com si veiès el món per primera vegada un altre cop. Com si tot fossi nou un altre cop i la meva admiració quedès penjada d'un fil.
Qui soc? La veritat.
En un món de mentires, dir la veritat és un acte revolucionari.
Qui soc? Soc la revolució, soc la veritat. Soc jo.