diumenge, 6 de novembre del 2011

092 Què és realment la diversió?

1 comentari:

IES LLOMPART ha dit...

La diversió és molt important a la vida. Perquè la diversió és igual a l'entreteniment, que ajuda a mantenir un equilibri entre els deures i ocupacions, i fa tenir una salut tant física com mental.
La diversió implica una participació activa però d'una manera refrescant, divertida i alegre. Es basa amb diferents activitats entretengudes que es poden fer durant un període de temps al dia. Però tampoc se necessita l'alcohol, el sexe o les drogues per poder divertir-se.
Per cada persona, la diversió és diferent. Per algú es descansar a la seva manera, per un altre sortir amb els amics de festa, treure una alta nota d'exàmens, fer un esport, menjar, dormir...
Als nins petits la diversió i els jocs ocupen major espai que a als adults, perquè no es el principal, quan ets major el més important són els estudis, la feina, els serveis, la cultura etc. Peró la diversió també és molt necessari per després aprofitar millor el temps.
Científicament està comprovat, que el riure (producte de la diversió):
- Millora la respiració i circulació, enforteix el nostre sistema immunològic, allibera endorfines que disminueixen o eliminen el dolor i produeixen una sensació de benestar general, redueix la tensió i ansietat, millora les nostres relacions, ens permet desenvolupar una actitud postiva davant la vida, ens dóna més claredat per buscar les solucions adequades als nostres problemes,
i afavoreix la nostra autoestima