divendres, 4 de novembre del 2011

073 Per quin camí ens fera passar el destí?

  
                                 ITSED

1 comentari:

IES LLOMPART ha dit...

De primera vista podem observar una petita muntanya, amb això puc dir que tot va començar sense construccions, el homo vivia entre muntanyes amb terra y plantes i poc mes.
Al lluny veiem un cementeri, on podem dir que acabarem tots, abans de arribar hi ha que travessar un llarg y pendent camí, que podem anomenar obstacles que la vida ens posa per superar el dia a dia. Al lluny veiem muntanyes representant que no tothom arriba a la mort de la mateixa manera que una persona, si no que cada un te el seu camí particular. A la foto podem veuré que a la muntanya hi ha una pendent, on el destí ens pot guiar sense sabre nosaltres per bon trepitjarem en el futur. Un detall es que a mesurà ens apropem a la mort el futur creix, primer veiem el parc desprès a la dreta veiem una construcció, una carretera i si la vista dona per veure el detalls dels cotxos. Això significa futur, el pas del temps.
La explicació de aquesta pregunta ve a ser, que el destí ens condueix a cada un per un camí, y que si xerra’m de destí, volem dir el futur sense sabre que hi pesarà, l’únic que tenim en comú es que tothom acaba el camí en el mateix lloc. Per això el destí ens indica el camí però amb obstacles i sense sabre si aura de ser un camí amb pendent o un camí fàcil.