diumenge, 30 d’octubre del 2011

022 - La felicitat es troba mentre puges la muntanya?

Ho peta

1 comentari:

IES LLOMPART ha dit...

Sentir-se completament feliç és una de les coses més grans que l'ésser humà aspira a assolir . Moltes persones coincideixen en aquesta afirmació: ¿Per a què vivim sinó és per ser feliços i aconseguir el que volem realment? Jo crec que és l'única cosa que cercam, però això no és així de senzill. Per ser feliços, cal sacrificar-se i realitzar moltes vegades accions que per a nosaltres són horribles i fins i tot inimaginables.
Per ser feliços cal patir! com s'explica? és una de les contradiccions més grans que existeixen, però és així i no podem canviar-ho.

Algú que vulgui ser arquitecte, metge, biòleg, advocat, empresari ha d'estudiar coses realment avorrides, complicades i perquè no, també divertides.

Però què passa mentre intentam aconseguir allò que volem?

Mentre passam tots aquests anys de la nostra vida: feim les nostres millor amitats, moltes de les quals seran per sempre. Sortim de marxa amb les persones que ens fan riure i gaudir d'aquells petits moments que podem significar poc, però que realment signifiquen molt. Petits moments i petites coses que et fan sentir-te per moments molt feliç i satisfet de la vida que dus. I te'n adones de que realment el que importa es pujar la muntanya, no estar adalt.