dimarts, 16 d’octubre del 2018

¿ Que hi ha després de la mort ?


Tots sabem que en algun moment, va acabar les nostres vides però no sabem que hi ha més enllà de la mort.
La mort és una pèrdua d'un ésser, una llàstima però també alhora una meravella, una nova etapa.
Els savis van investigar aquest tema i anuncien que és impossible que hi hagi vida després de la mort, perquè la nostra consciència sobrevisqui després de morir, i es basa en el fet que quan el nostre cor deixa de bategar es paralitza el flux de sang i l'oxigen pel nostre cos, amb el que els nostres òrgans vitals (el cervell entre ells) no tindrien cap possibilitat de seguir funcionant.
Per la meva creyencia sense investigacions però si amb un cas real que va patir un infart una amiga meva, em va explicar que va veure alguna cosa més que la mort i m'explico que era tot pau i amor, en una paraula definida, el Paraiso.
Crec el que diu els savis que deixen de funcionar els òrgans i tot el sistema del cos, sense embargo l'ànima no deixa de funcionar. Penso després d'aquest fet, que després de la mort hi ha vida, encara ens queda molt per conèixer fora de la terra.

CRICLAhttps://lh3.googleusercontent.com/ZDGUB6VtmTIADFJ2qyE8X5Dq1LDXYQIDPmydbHtAn903w6FnS90gqZEkwovZiok6Nq4x1RJ597xyNBJxQMi7HRcga4jD8I-Q1GUmzXWmQb4fEtvbtzaOvnpHAUbkHQvybGN7qFec